Natuurlijke scheerzeep, shampoo & body bar in 1 - Blokzeep
  • Natuurlijke scheerzeep, shampoo & body bar in 1 - Blokzeep
  • Natuurlijke scheerzeep, shampoo & body bar in 1 - Blokzeep

Natuurlijke scheerzeep, shampoo & body bar in 1 - Blokzeep

€ 9,99
Incl. BTW

Deze Grapefruit bar is gemaakt van Franse roze klei, wat je huid op een natuurlijke manier reinigt en overtollig vet verwijdert. Hierdoor is deze bar ook perfect als shampoo en body zeep. Van alle kleisoorten is de roze klei de mildste, waardoor deze zeep uitermate geschikt is voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid. De scheerzeep, shampoo en body bar in 1 is verder gemaakt met een basis van olijfolie, kokosolie en duurzaam geteelde palmolie. Verder bevat deze scheerzeep, shampoo en body bar Grapefruit olie, wat een fantastisch frisse geur geeft. Deze energieke geur is precies zoals je hem zou verwachten!

Hoeveelheid

Al onze scheerblokken zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ook kan je deze natuurlijke scheerzeep voor je gehele lichaam gebruiken! 

Niet onbelangrijk: wat zit er in deze natuurlijke scheerzeep? Misschien niet het meest interessante leesvoer, maar speciaal voor de bewuste consument hoef je niet ver te zoeken om de ingrediëntenlijst te vinden:

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate (RSPO), Aqua, Glycerin, Kaolin (Pink), Citrus Grandis. Allergeen: Limoneen, Citral, Linalool.

Misschien vind je dit ook leuk